Avoimet työpaikat

[ux_banner height=”50%” height__sm=”250px” bg=”290″ bg_size=”original”] [/ux_banner] [gap] [row] [col span=”10″ span__sm=”12″]

Haetko töitä?

Yobbi on vastuullinen työnantaja

Haemme jatkuvasti työntekijöitä erilaisiin töihin. Etsitpä sitten osa-aikaista, kokopäivätyötä tai keikkahommaa, määräaikaista tai vakituista, ota rohkeasti yhteyttä!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja tyytyväisyys ovat toimintamme perusta. Jokainen työntekijä on meille tärkeä!

Yobbi on vastuullinen työnantaja ja huolehtii kaikista lakisääteisistä maksuista. Maksamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan. Huolehdimme myös maailmalta tulevien työntekijöidemme matkat, asumisen, liikkumisen Suomessa ja tarjoamme heille 24/7 tukipalvelun heidän omalla äidinkielellään.

[/col] [/row] [section label=”Media Left Large” bg_color=”#8f499c” dark=”true” padding=”0px”] [row style=”collapse” width=”full-width” v_align=”middle”] [col span=”6″ span__sm=”12″ padding=”5px 40px 5px 100px” border=”0px 2px 0px 0px”]

Avoimet työpaikat


SIIVOUSTYÖN OHJAAJA / UUSIMAA

Yobbi Oy hakee Uudellamaalla sijaitseviin hotellikohteisiin palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi perehdytät uudet työtekijät työhön ja kohteisiin. Kommunikoit asiakkaiden kanssa työn laadusta ja sisällöistä sekä vastaat työvuorojen suunnittelusta ja tarvittaessa osallistut myös kohteiden siivoukseen. Työssäsi tärkeintä on positiivinen asenne tekemiseen ja halu auttaa muita oppimaan ja tekemään siistiä jälkeä.

Työ ajoittuu maanantain – sunnuntain välille ja työaika 112,5 h, 3 viikossa.
Palkkaus noudattaa Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta + lisät (iltalisä ja sunnuntailisä).

Aiempi kokemus siivoustyöstä ja / tai alan koulutus katsotaan eduksi. Englannin kielen puhuminen ja perus toimistosovellusten osaaminen helpottavat työsi hoitamista. Tarvitset työssäsi ajokorttia.

Saisimmeko juuri sinut mukaan iloiseen tiimiimme? Haethan paikkaa mahdollisimman pian, liitä mukaan cv:si tai kertomalla vapaasti osaamisestasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kysy lisää
Minna Kontio
minna.kontio@yobbi.com
puh. 050 5547139

[/col] [col span=”6″ span__sm=”12″ divider=”0″ padding=”5% 5% 50% 10%” align=”left” max_width=”520px”] [ux_text text_align=”left”]


HAEMME TYÖNTEKIJÖITÄ ERILAISIIN TEHTÄVIIN YMPÄRI VUODEN!

Haemme jatkuvasti työntekijöitä erilaisiin töihin. Etsitpä sitten osa-aikaista, kokopäivätyötä tai keikkahommaa, määräaikaista tai vakituista, ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä avoin työhakemuksesi liitteineen osoitteeseen
katja.hyvonen@yobbi.com.

[/ux_text] [button text=”Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!” color=”white” style=”outline” radius=”30″ link=”https://yobbi.com/ota-yhteytta/”] [/col] [/row] [/section]
Scroll to Top